Quèdequè fa un any! I volem celebrar-ho connectant encara més entitats amb la ciutadania

 2023-03-01

El 18 de març de 2022 va néixer el Quèdequè, l’agenda del teixit associatiu i comunitari de Barcelona. Actualment, ja hi ha més de 400 entitats registrades que publiquen de forma gratuïta totes les seves activitats. I el que és més important, més de 3.000 persones visualitzen cada setmana les propostes associatives a través del web i dels continguts que creen i difonen els seus canals d’Instagram, Twitter, Facebook i Telegram, i la newsletter quinzenal dirigida a la ciutadania.

Però, encara no coneixeu el Quèdequè?

El Quèdequè és l’agenda web de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre de la ciutat. És una eina autogestionada i col·laborativa que fomenta la participació ciutadana en les activitats que organitzeu cada dia centenars de col·lectius de la ciutat.

Per què el Quèdequè pot marcar un abans i un després en la visibilitat de les activitats que organitzeu?

 • Perquè amb el Quèdequè tindreu una eina de comunicació que comparteix els vostres valors i que apropa, a tota la ciutadania, la vostra oferta d’activitats d’una forma clara, senzilla i molt intuitiva.
 • Perquè és el primer mitja de comunicació propi i autogestionat que us permetrà publicar vosaltres mateixes les activitats i arribar a moltes més persones. 
 • Perquè la ciutadania trobarà un espai amb totes les propostes categoritzades, amb filtres de recerca segons la temàtica, els públics a qui s’adrecen, o els nivells d’accessibilitat per a tot tipus de persones.

Us animeu a formar-ne part?

Només cal que us registreu al Quèdequè per començar a difondre la vostra activitat associativa! Aquí us expliquem, pas a pas, com fer-ho:

 1. Entreu a: quedeque.barcelona
 2. Aneu al peu de pàgina del web i cliqueu sobre: “Registre d’Entitats”.
 3. Llegiu els criteris de registre.
 4. Feu clic sobre: “Iniciar Registre”.
 5. Ompliu el formulari de registre de l’entitat (amb la seva informació corresponent) que podreu modificar o ampliar en qualsevol moment. Aquest pas només s’haurà de fer la primera vegada.
 6. Cal que accepteu: “Accepto la política de privacitat i protecció de dades” i “Declaració de conformitat de l’entitat amb els criteris de registre”.
 7. Un cop us hagueu donat d’alta, des del vostre perfil, a la part inferior dreta apareix un botó vermell que diu “Crear una activitat”.
 8. Ompliu el formulari de l’activitat concreta. -Recomanem que pengeu una foto i una frase descriptiva atractives.
 9. I ja està! La vostra activitat quedarà publicada al Quèdequè: l’agenda web del teixit associatiu de la ciutat!

Doneu-vos d’alta i deixeu-vos veure!

Voleu saber-ne més?

Consulteu una petita guia visual que hem preparat per ajudar-vos en tot aquest procés.

Amb Quèdequè les activitats de la vostra entitat arriben a moltes més persones!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content