Quèdequè: apunteu-vos a qualsevol de les sessions per a conèixer aquesta eina de difusió!

 2022-02-14

Entitats, finalment el Quèdequè veurà la llum el proper divendres 18 de març, per tal de fer coincidir el llançament de l’eina amb la roda de premsa per a presentar aquest nou mitjà i que tenim possibilitat de fer en aquesta data.

La nova agenda online de l’activitat de les entitats i xarxes no lucratives de BCN es publicarà, doncs, un divendres, just abans d’un cap de setmana durant el qual la ciutadania ja podrà buscar opcions d’activitats per al seu temps de lleure entre les propostes que hagueu publicat per a aquests dies.

Si encara no heu participat en cap sessió informativa i, per tant, no us heu pogut registrar a l’eina per tal de poder començar a fer-la servir, us animem a que participeu en qualsevol de les dues sessions informatives que tenim previstes per a aquest mes de febrer. Coneixereu com registrar-vos a l’eina (i també ho podreu fer) i com publicar-hi activitats. I un cop registrades ja podreu pujar totes aquelles propostes que vulgueu.

Inscripcions a les sessions informatives

D’altra banda, com sabeu el quèdequè vol convertir-se en una agenda de referència per a la ciutadania. Per això, estem planificant una campanya de comunicació molt ambiciosa que requereix de la màxima participació per part de tothom. Per aquest motiu us fem dues crides:

  • El dia del llançament farem una acció massiva de repartiment de material promocional del Quèdequè a les estacions del metro de Barcelona. Volem ser al màxim nombre d’estacions possible i per fer-ho necessitem que totes les entitats us animeu a participar en la franja horària que us vagi bé, repartint aquests materials a les estacions. Formulari d’inscripció a l’acció massiva de difusió a les estacions de metro.
  • Com més coordinades estiguem més efectiva serà la comunicació conjunta que farem. Així que us convoquem a una trobada per a coordinar-nos comunicativament. Serà el 9 de març a les 18 h de la tarda. Inscripcions trobada coordinació comunicació

El Quèdequè s’acosta i serà una oportunitat i un repte per a totes les entitats de la ciutat. Tindrem un mitjà propi! Us animem a que us feu vostra l’eina, participeu en les sessions informatives, en les diferents propostes de comunicació i, evidentment, que comenceu a pujar activitats que tingueu previstes realitzar a partir del 18 de març. D’aquesta manera arribarem a la ciutadania i ho farem amb una agenda ben farcida de continguts que podrà convertir-se en referent a la ciutat.

El Quèdequè és una proposta feta en el marc de l’Associa’t, el projecte municipal de visibilització del teixit associatiu i comunitari de la ciutat. Compta amb la coordinació de Torre Jussana, el desenvolupament tècnic del projecte a càrrec de Quepo i el suport del Consell d’Associacions de Barcelona i de l’Ajuntament de Barcelona.

Skip to content