Publiquem una Guia d’Assessorament sobre com fer un pla d’associació

 2016-05-12

A Torre Jussana continuem generant recursos per a contribuir al bon funcionament de les associacions. Ara és el torn d’una nova Guia d’Assessorament, en aquest cas dirigida especialment a aquells grups de persones que volen dur a terme un projecte o projectes concrets i es plantegen la possibilitat de fer-ho sota la forma jurídica d’una associació o d’una federació (agrupació d’associacions).

En aquesta Guia hi exposem com realitzar un pla d’associació, una eina bàsica per engegar un projecte associatiu. Es tracta del document en el qual es plantegen les bases de la futura entitat, del seu funcionament i se n’analitza la seva viabilitat com a associació.

En la Guia enumerem els punts que és recomanable incloure en el pla d’associació i donem pistes sobre quines qüestions cal plantejar-se per tal de desenvolupar-los.

La guia es pot descarregar en el següent enllaç:

Guia d’Assessorament núm. 5 – El pla d'associació

 

Les Guies d'Assessorament de TJ

Les Guies d'Assessorament de TJ són documents en format PDF que publiquem periòdicament i que desenvolupen temàtiques importants relacionades amb el bon funcionament d’una associació. Amb aquesta col·lecció de recursos volem oferir a les entitats una publicació amena, concisa i pràctica que els permeti millorar o replantejar el funcionament de diferents aspectes de l’organització. Es poden descarregar a l’apartat de publicacions de la web del centre.

Les Guies d'Assessorament publicades fins al moment són les següents:

Aquestes recursos se sumen a les altres dues col·leccions de publicacions del centre: Els Útils Pràctics (Manuals sobre temàtiques d’interès per a les associacions, amb contextualització teòrica i exemples i eines d’aplicació pràctica) i els Dossiers Barcelona Associacions (Publicacions de divulgació i reflexió a l’entorn del fet associatiu i de qüestions clau per al funcionament de les associacions i la seva relació amb l’entorn).

Ves al contingut