Publiquem l’informe de resultats de la 2a enquesta sobre l’impacte de la COVID19 en les entitats de #BCN

 2021-03-22

Des de l'inici de la pandèmia, des de TJ treballem per tal d'oferir solucions a les diverses problemàtiques que ha generat la COVID19 i les diferents crisis que se n'han derivat en les entitats de la ciutat. I per fer-ho de la manera més eficaç possible hem volgut conèixer en primera persona quines són aquestes problemàtiques per tal de generar els serveis i recursos més útils. 

Per aconseguir-ho hem realitzat dues enquestes obertes a totes les entitats sense ànim de lucre de la ciutat. La primera es va realitzar entre el 9 d'abril i el 3 de maig del 2020, durant la primera fase de la pandèmia. Veure resultats 1a enquesta

Però malauradament la pandèmia va continuar, amb moltes variables i fases diferents. Per aquest motiu a la tardor vam decidir fer una segona enquesta per veure quines eren les necessitats de les entitats en aquell moment.

Entre el 10 de novembre i el 10 de desembre del 2020 vam fer una 2a enquesta en la qual hi han participat 379 entitats de la ciutat. Hi hem analitzaten quina situació es troben, el perfil de les entitats participants i com els ha afectat la pandèmia pel que fa a qüestions com les activitats, l'economia, la digitalització i les perspectives de futur. 

Consulteu l'informe complet amb els resultats de la recerca. 

Skip to content