Publicats els resums dels debats de l’#EdcampViA sobre la formació per al sector associatiu

 2019-02-28

El passat dissabte 2 de febrer es va celebrar a TJ el primer Edcamp sobre associacionisme i voluntariat, una proposta organitzada conjuntament amb d'altres escoles i agents formatius del sector associatiu, amb el suport i la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill. En aquest cas es tractava de debatre sobre la millora de la formació que s'ofereix a entitats i persones voluntàries. 

En total es van realitzar 10 debats sobre la qüestió. Podeu conèixer quins van ser i veure les conclusions a les quals es va arribar en cada cas a través del següent enllaç.

L'#EdcampViA va ser un espai de trobada obert a tothom pensat per compartir aprenentatges, experteses, coneixements, etc, a través de la metodologia #Edcamp, una metodologia innovadora basada l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements entre iguals. Si voleu conèixer millor aquesta metodologia mireu aquest vídeo o entreu a edcamp.educaciodema.cat.

L'Edcamp sobre associacionisme i voluntariat és una activitat organitzada conjuntament amb el Centre de Recursos Juvenils de Barcelona, l’Escola Lliure El Sol, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), la Fundació Pere Tarrés, Suport Associatiu, Xarxanet i Torre Jussana.

Skip to content