Publicada la resolució provisional de les subvencions a projectes d’acció comunitària de BCN 2022-2023

 2022-08-24

Si us vau presentar a la convocatòria de subvencions per a dur projectes en el Marc de l’Acció Comunitària i l’Associacionisme de l’Ajuntament de Barcelona, ja podeu consultar si la vostra subvenció ha estat atorgada o denegada. 

La resolució provisional d’aquesta convocatòria pluriennal per a projectes d’acció comunitària s’ha publicat amb data del 19 de juliol. En el document hi apareixen tots els projectes presentats, especificant la puntuació obtinguda, la resolució, la proposta d’import a atorgar per cada any (2022 i 2023) i la documentació que es requereix (si és el cas). També s’indiquen els projectes denegats de forma provisional i els no admesos. 

A partir de l’endemà de la publicació, s’obre un període de 10 dies hàbils per presentar la documentació acreditativa requerida i/o presentar al·legacions. El termini finalitza el dimarts 2 d’agost de 2022 (inclòs).

En cas que l’import atorgat sigui inferior al sol·licitat, i sempre que això afecti l’execució del projecte, cal presentar la reformulació del projecte d’acord amb la disminució d’aquest import. Per a presentar-la disposeu d’un termini de 2 mesos des de la resolució de la convocatòria.

Tota aquesta documentació (reformulació, al·legacions, documentació a aportar, etc.) l’heu de presentar de forma telemàtica a través del tràmit corresponent a la convocatòria de subvencions d’acció comunitària. 

Si teniu dubtes sobre el procediment d’atorgament, la documentació a aportar, les al·legacions o la reformulació podeu trucar-nos al 932 564 118 o escriure’ns a tjussana@bcn.cat.


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Ves al contingut