Publicada la resolució definitiva de les subvencions de l’Ajuntament de BCN 2019

 2019-07-18

El dimecres 17 de juliol s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la resolució definitiva de la Convocatòria General de Subvencions per Activitats, Projectes i Serveis de Districte i de Ciutat de l'Ajuntament de Barcelona per a l’any 2018.

El termini per presentar al·legacions a la resolució es tancarà el proper 31 de juliol.

Recordem que en aquesta resolució només hi apareixen aquelles associacions, entitats i persones físiques que, un cop publicada la resolució provisional, van haver de presentar documentació, al·legacions o reformulacions. Aquells casos en els quals en la resolució provisional no s'hi indicava cap requeriment o que no han presentat al·legacions ja no apareixen en aquesta resolució definitiva.

 

Ja disponibles els documents per fer la justificació!

A la web de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona ja es poden descarregar els documents que cal entregar per fer la justificació d’aquesta convocatòria. No oblideu que cal presentar-la en un termini de dos mesos a partir de la finalització del projecte. Per tant, la data exacta a partir de la qual cal comptar aquests dos mesos la marcarà el dia de finalització del projecte indicat en la sol·licitud.

Skip to content