Publicada la resolució definitiva de les subvencions de l’Ajuntament de BCN 2018

 2018-07-19

El dimecres 18 de juliol s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la resolució definitiva de la Convocatòria General de Subvencions per Activitats, Projectes i Serveis de Districte i de Ciutat de l'Ajuntament de Barcelona per a l’any 2018.

El termini per presentar al·legacions a la resolució es tancarà el proper 1 d'agost.

Recordem que en aquesta resolució només hi apareixen aquelles associacions, entitats i persones físiques que, un cop publicada la resolució provisional, van haver de presentar documentació, al·legacions o reformulacions. Aquells casos en els quals en la resolució provisional no s'hi indicava cap requeriment o que no han presentat al·legacions ja no apareixen en aquesta resolució definitiva.

IMPORTANT! Des d’ahir també estan disponibles els models per poder realitzar la justificació de la subvenció, a la web de subvencions de l'Ajuntament.

 

Ja disponibles els documents per fer la justificació!

A la web de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona ja es poden descarregar els documents que cal entregar per fer la justificació d’aquesta convocatòria. No oblideu que cal presentar-la en un termini de dos mesos a partir de la finalització del projecte. Per tant, la data exacta a partir de la qual cal comptar aquests dos mesos la marcarà el dia de finalització del projecte indicat en la sol·licitud.

Des de TJ un any més hem preparat una guia de suport per elaborar la justificació, amb respostes a les preguntes més freqüents i una explicació sobre com complimentar els diferents documents. Tot i això, remarquem alguns aspectes importants per preparar-la correctament:

 • S’han d’aportar, conjuntament amb la documentació requerida per fer la justificació, les factures originals del projecte, com a mínim per la totalitat de l’import subvencionat.
 • Les despeses subvencionables són aquelles que es detallen en l’article 13 de les bases d'aquestes subvencions municipals i les que s'especifiquen dins de cada àmbit i programa en la convocatòria d’enguany (punt 8 convocatòria 2018).
 • Els comprovants de les despeses han de ser factures reglamentàries. Només es permet presentar un percentatge determinat de l'import en tiquets. Aquest percentatge varia segons si la subvenció és de districte o de ciutat i per l’import atorgat:
 • Àmbit Districte
  • Subvencions de fins a 500 euros: com a màxim un 50% de l’import atorgat.
  • Subvencions de 501 a 1.000 euros: com a màxim un 25% de l’import atorgat.
  • Imports atorgats superiors a 1.000 euros: els tiquets no poden superar el 10% de l’import atorgat i fins a un màxim de 300 euros.
 • Àmbit Ciutat
  • Els tiquets no poden superar el 10% de l’import atorgat i fins a un màxim de 300 euros.

 

En què us pot ajudar TJ?

Si teniu dubtes sobre la resolució o sobre el procés de justificació contacteu amb TJ (tjassessoraments@bcn.cat, tjussana@bcn.cat o 932 564 118).

Skip to content