Presentats els actes de la capitalitat europea del voluntariat 2014

 1995-01-01

El passat dilluns 3 de març, es va presentar al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona el programa d’activitats previstes per aquest 2014, en el marc de la Capitalitat Europea del Voluntariat que ostenta Barcelona. Totes les propostes estan recollides a la web www.bcnvoluntariat2014.cat. L’agenda d’actes s’anirà engrossint amb les aportacions de les associacions de la ciutat que poden proposar activitats i projectes que vulguin realitzar en el marc de la capitalitat a través d’aquest formulari.

D’entre les activitats ja presentades cal destacar la 20a edició del Fòrum Primavera Associacions, que es realitzarà els propers dies 8, 9 i 10 de maig amb el lema “L’associacionisme és capital”. Coincidint amb la capitalitat, enguany el Fòrum tindrà caràcter internacional i oferirà espais de coneixement, reflexió i debat sobre el capital social de les ciutats i el paper de les associacions i de les persones voluntàries en la millora de les polítiques públiques que apliquen els governs locals. El programa complet i el formulari d’inscripció ja estan disponibles a www.bcn.cat/tjussana/20forum.

En el marc de la capitalitat també es recuperarà l’organització de l’Escola d’Estiu del Voluntariat. D’altra banda, la Mostra d’Associacions de Barcelona, que cada any se celebra a la Pl. Catalunya durant les festes de la Mercè, també estarà dedicada a l’esdeveniment.

En la presentació hi van participar la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, el primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, el Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme Carles Agustí i la directora del Centre Europeu del Voluntariat (CEV), Gabriella Cívico.

A través de www.bcnvoluntariat2014.cat podreu seguir tota l’actualitat relacionada amb la capitalitat i proposar activitats per tal que siguin inclosos a l’agenda d’actes.

Ves al contingut