Presentació del Panoràmic de les Associacions de BCN 2015. No us quedeu sense plaça!

 2016-03-09

El proper dimarts 15 de març, a les 18 h, es realitzarà al Palau Macaya de Barcelona (Pg de Sant Joan, 108) l’acte de presentació de les dades i les conclusions del Panoràmic 2015, la macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre. Enguany el Panoràmic no només se circumscriu a la ciutat de Barcelona, com en l’anterior edició, sinó que s’ha ampliat al conjunt de Catalunya, passant de més de 700 organitzacions participants, l’any 2014, a més de 1.500 per a l’edició del 2015. En aquest acte es presentaran les principals dades referents a Barcelona i als diferents districtes.

Formulari d’inscripció

Amb el Panoràmic es pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions sense ànim de lucre en la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, de la seva funció i evolució i de les activitats que desenvolupen. En darrer terme, l’objectiu de l’estudi és facilitar coneixement sobre el sector per tal de contribuir a l’enfortiment de les entitats.

Convidem a totes les associacions a venir a conèixer les principals dades sobre l'associacionisme de la ciutat que es desprenen d’aquest estudi. La inscripció a l’acte de presentació és gratuïta. Només cal omplir el següent formulari:

 

El programa de l'acte

  • Taula de debat – Per què són importants les dades? L’experiència de #ElPanoràmic.
  • Presentació de les dades del Panoràmic 2015
  • Cloenda: Que pot aportar el Panoràmic 2015 al Pla d'Actuació Municipal (PAM) i al 3er congrés de l’associacionisme i Voluntariat? Amb les intervencions del President del Consell d'Associacions de Barcelona, de Gala Pin, Regidora de Participació i Districtes de l'Ajuntament de Barcelona i de representants de la Fundació Bancària La Caixa i del Departament de Treball Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Més informació:

Skip to content