Premis Barcelona 2020: 225 beques per a projectes culturals, educatius o científics

 2020-12-22

Si la vostra entitat té un projecte de creació cultural, de recerca o d'innovació en els àmbits de la cultura, la ciència o l'educació, podeu presentar-lo a una de les 225 beques dels Premis Barcelona 2020, de 6.000 o 10.000 euros cadascuna, segons la modalitat, i que en conjunt representen una inversió de 1.6 milions d'euros.
Aquestes beques són la versió 2020 dels Premis Ciutat de Barcelona i tenen com a objectiu mantenir el dinamisme i el lideratge cultural, científic i educatiu de Barcelona i contribuir a reactivar, mitjançant la innovació, uns sectors que han estat castigats durament per la crisi sanitària de la covid-19 i que, a més arrosseguen una situació de lluita contra la precarietat.
En total, s'atorgaran 225 beques per un import total d'1,6 milions d'euros. Les beques, de 6.000 o de 10.000 euros cadascuna segons la modalitat, i estaran repartides en tres àmbits, quatre línies i quinze modalitats. 
 
Els àmbits i linies són les següents:
 • Àmbit cultural
  • Projectes de suport a la creació artística (155 beques de 6.000 euros)
  • Projectes d'innovació i recerca en espais patrimonials i en acció cultural comunitària (14 beques de 10.000 euros)
 • Educació
  • Cultura i educació (34 beques de 10.000 euros)
 • Ciències
  • Divulgació científica i arts i ciències (22 beques de 10.000 euros)

Consulteu les modalitats, bases, requisits per a cada categoria i tota la info a https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/beques 

Cada entitat sol·licitant només podrà presentar una única sol·licitud per a un projecte en una sola modalitat. El termini de presentació de sol·licituds serà del 30 de desembre fins al 17 de febrer. Els projectes es poden presentar telemàticament a barcelona.cat/suportalacultura i a l'Oficina Ciutadana de la Cultura. 

Les beques seran atorgades per un jurat integrat per 15 representants independents de disciplines diverses de cadascun dels àmbits. Els jurats els nomenarà el president de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona (ICUB) a proposta del Consell de la Cultura (beques de l'àmbit cultural); el Consell d’Educació de Barcelona i el Consell de la Cultura (beques de l'àmbit de cultura i educació) i el Consell Assessor Científic de Barcelona (beques de divulgació científica i art i ciència).
Ves al contingut