Pla Buits: les opcions per visitar els emplaçaments

 2015-06-02

Dels espais oferts en la convocatòria d’enguany del Pla Buits, tres d’ells són emplaçaments tancats que es podran visitar els dies 10, 12 i 13 de juny. Són els següents:

-Carrer Roses, 8 (Sants – Montjuïc)

-Carrer de Foradada, 74 (Sant Andreu)

-Carrer de Dr. Trueta, 200 (Sant Martí)

Aquests espais es podran visitar en els següents horaris:

  • Dimecres 10 de juny, d’11 a 14 h.
  • Divendres 12 de juny, de 17 a 20 h.
  • Dissabte 12 de juny, d’11 a 15 h.

D’altra banda, entre el 15 de juny i el 22 de juliol es podran sol·licitar visites informatives a la resta dels espais d’aquesta convocatòria del Pla Buits. Per fer-ne la sol·licitud cal accedir al següent enllaç.

També recordem que el dimarts 9 de juny es realitzarà una sessió informativa a càrrec de Miquel Reñé, tècnic municipal coordinador del Pla. La sessió es realitzarà de les 18 h a les 19:30 h, a la Fàbrica del Sol (Pg. Salvat Papasseit, 1). Cal formalitzar la inscripció a través d’aquest formulari.

El programa municipal Pla Buits té per objectiu dinamitzar terrenys en desús de la ciutat de Barcelona a través d’activitats d’interès públic de caràcter provisional impulsades per entitats públiques o privades sense ànim de lucre i afavorint la implicació de la societat civil en la generació i dinamització del teixit urbà. El termini per presentar propostes es tancarà el proper divendres 24 de juliol.   

En què us pot ajudar Torre Jussana?

  • Des de Torre Jussana us podem donar un cop de mà amb la revisió del projecte que vulgueu presentar a la convocatòria. Per accedir al servei només cal que ens feu arribar un correu electrònic a tjussana@bcn.cat especificant que voleu una revisió de projecte per al Pla Buits i amb les vostres dades de contacte.
  • Si teniu qualsevol dubte sobre la convocatòria podeu trucar-nos al 932 564 118 o enviar un correu a tjussana@bcn.cat.
Skip to content