Per una #TJFormació amb perspectiva de gènere: formem a l’equip docent de TJ en la qüestió

 2018-10-04

Ja tenim publicada la nova oferta formativa de Torre Jussana de tardor (octubre, novembre i desembre). 13 cursos gratuïts que permeten realitzar itineraris temàtics sobre qüestions importants per al bon funcionament associatiu com l’estratègia i l’acció, la gestió jurídica, fiscal i econòmica, o qüestions relacionades amb la participació i la comunicació. Consulteu tots els cursos i feu la inscripció!

La del trimestre de tardor és la primera oferta formativa del curs i, com cada any, abans d’iniciar-la fem una formació de formadores, oberta a totes les persones que formen part de l’equip docent del centre, sobre alguna temàtica que els permeti millorar les formacions que realitzen al cetre.

Enguany, el tema escollit a treballar amb les formadores va ser com aplicar la perspectiva de gènere en els diferents cursos, tallers i xerrades que oferim des de Torre Jussana. La sessió va ser impartida per una de les tècniques del Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD), que va donar a conèixer els conceptes bàsics sobre la perspectiva de gènere i va facilitar el debat sobre com aplicar-la en la formació que imparteixen a TJ.

Ara que comença el trimestre serà, doncs, quan les docents podran aplicar les propostes que van sorgir en la formació de formadores sobre perspectiva de gènere als cursos. Associacions, us animem a consultar quines formacions us poden ser útils per millorar el vostre funcionament! Feu ja la inscripció! bcn.cat/tjussana/tjformacio

Ves al contingut