Per una TJ governada per les associacions, participeu en la definició de la governança del centre!

 2018-09-04

Com sabeu, amb el nou model de gestió cívica de Torre Jussana hem apostat per què siguin les associacions de la ciutat les que governin el centre, marquin la seva estratègia i defineixin les línies d’acció per enfortir el teixit associatiu de la ciutat. Amb la coordinació del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), l’entitat gestora, s’està treballant per definir un nou model de governança que fomenti i permeti la implicació de les associacions barcelonines i, al mateix temps, sigui efectiu i àgil per facilitar l’acció del centre.

Volem definir aquest nou model de manera conjunta amb totes les associacions. Per aconseguir-ho hem unit esforços amb Tejeredes, un col·lectiu que desenvolupa metodologies innovadores per millorar el treball en xarxa i la gestió col·laborativa.

A través d’aquesta col·laboració, els propers dies 17 i 18 de setembre, de les 11 a les 20 h, es realitzarà a TJ un TejeRedes Lab sobre la governança de Torre Jussana. Els Tejeredes Lab són espais per experimentar i co-crear pràctiques de gestió col·laborativa, treballant sobre casos reals de col·lectius i/o organitzacions, com és el cas de TJ.

Seran unes jornades obertes a totes les entitats/persones que vulgueu participar-hi, en la qual també hi participarà la comunitat de persones que col·laboren habitualment en els TejeRedes Lab.

Cada dia es realitzaran 3 blocs de treball, dos dels quals seran per la tarda per tal de facilitar la participació de les entitats. Podeu participar en tots els blocs o només en els d’aquelles franges horàries en les quals tingueu disponibilitat.  

 

Un win-win per a les associacions que hi participeu!

En aquesta ocasió el repte serà dissenyar un sistema de participació i decisió per a TJ obert a la diversitat de les associacions de la ciutat. La metodologia de les sessions, basada en diferents dinàmiques i eines, suposaran un espai d’aprenentatge que us pot resultar molt profitós per aplicar en les vostres organitzacions.

 

TejeRedes LAB: Governança Torre Jussana

  • Dies: 17 i 18 de setembre
  • Hora: de les 11 a les 20 h
  • Lloc: Torre Jussana. Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
  • Formulari d’inscripció (Inscripció gratuïta).
  • El dinar serà gratuït per a les persones que participin a totes les sessions, sempre i quan la inscripció es realitzi abans del 7/9.
Skip to content