Per Sant Jordi, nova cara de Torre Jussana a internet

 2015-04-23

Nova cara per la web de Torre Jussana. En la diada de Sant Jordi, i en el marc del 20è aniversari de l’equipament, presentem un disseny nou, pensat per visualitzar de manera més clara tots els serveis que ofereix el centre i per convertir la web en un espai de referència informativa per les persones vinculades amb l’associacionisme de la ciutat i, en especial, per aquelles que tenen responsabilitats dins d’aquestes organitzacions.

Per aconseguir-ho, hem incorporat  en la pàgina d’inici de TJ un quadre d’icones, una per a cadascun dels serveis que ofereix el centre, i que permeten accedir directament a l’explicació desenvolupada del què s’ofereix per a cada cas.  

Una altra de les novetats destacades de la nova pàgina és l’apartat “Estigues al dia” en el qual s’hi publicaran setmanalment notícies, informacions i recursos pensats per informar a les Juntes Directives i a les persones amb responsabilitats en les associacions sobre qüestions clau per al bon desenvolupament de la seva tasca. L’objectiu, en darrer terme, és convertir la pàgina web de TJ en una referència informativa que permeti a les persones que exerceixen de responsables associatius estar al dia de totes aquelles informacions que els poden ser útils i disposar de recursos que els ajudin a desenvolupar les seves funcions.

La remodelació de la pàgina web del centre també incorpora noves funcionalitats, amb l’objectiu de facilitar la compartició dels diferents continguts a les xarxes socials, així com una agenda de les formacions i activitats que es realitzen des del centre i la possibilitat de fer aportacions, propostes i comentaris a través d’una bústia de suggeriments virtual.      

Renovem el butlletí TJExpress

Amb el nou disseny del web, també renovem el TJExpress, el butlletí electrònic del centre, que s’enviarà els dimarts de forma quinzenal. El nou TJExpress portarà a les bústies de totes les persones i entitats que hi estiguin subscrites la informació més destacada publicada a la web de TJ. A més de les notícies, s’hi recopilaran els cursos de l’oferta formativa que tinguin obertes les seves inscripcions, les darreres subvencions i les darreres ofertes de treball, crides de voluntariat a més de les ofertes de materials i espais publicades a la pàgina.

Amb aquest nou TJExpress volem oferir un canal d’informació atractiu i clar, que permeti a les associacions i a les persones interessades en col·laborar-hi rebre periòdicament informació de qualitat i d’utilitat.

… I noves Guies d’Assessorament mensuals

Però les novetats no s’acaben aquí. Amb la remodelació del web de Torre Jussana i la posada en marxa del nou butlletí electrònic també estrenarem en els propers dies una versió actualitzada de les Guies d’Assessorament del centre. Es tracta de documents monogràfics sobre com abordar qüestions relacionades amb el funcionament associatiu, que tindran una periodicitat mensual. Aquests documents estaran disponibles al web en format PDF.

Skip to content