Per recomanacions sanitàries, tanquem l’atenció presencial a les associacions i anul·lem totes les activitats amb públic

 2020-03-12

Informem que seguint les recomanacions indicades per l'Ajuntament de Barcelona per a les properes setmanes, hem pres la decisió d'aturar l'atenció presencial al públic fins a nou avís i ajornar les activitats convocades per TJ previstes per als propers dies.

Tot i això, de moment mantenim l'atenció telefònica i per correu electrònic a les associacions (93 256 41 18, tjussana@bcn.cat). L'equip seguirà operatiu fent teletreball i realitzant tasques a porta tancada, fins que hi hagin noves indicacions per part de les autoritats sanitàries. 

Tota l'activitat programada al centre, així com les cessions d'espais, queden anul·lades i no s'obriran fins que no es restableixi la normalitat.

Els cursos i sessions organitzats per Torre Jussana que han quedat anul·lats són els següents:

– Sessió informativa «Com constituir una associació?» (Prevista per al dia 16 de març)

– Curs «Comptabilitat per associacions II» (Previst per als dies 17, 19, 24 i 26 de març)

– Curs «Com orientar-nos en el laberint de les xarxes socials?» (Es realitzava a la Societat Cultural i Esportiva La Lira de Sant Andreu, els dies 18 i 25 de març)

– Curs «Planificació i seguiment de projectes» (Previst per als dies 16, 23 i 30 de març i 6 d’abril)

– Sessió per a entitats sobre els pressupostos participatius 2020 de Barcelona (Prevista per al dia 17 de març)

Estem treballant per tal de poder reprogramar aquests cursos i activitats el més aviat possible.

Aprofitem per enllaçar l’especial sobre el COVID-19 de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, amb respostes a les preguntes més freqüents sobre aquest virus, la seva afectació i quines mesures cal prendre per evitar-ne la propagació.

Ves al contingut