Voluntariat per classes de castellà a grup de dones

ASSOCIACIÓ CULTURAL HEBE

Correu de contacte info@associaciohebe.org

Fins el 09/10/2023

Entitat:

L’Associació Cultural Hebe té com a objectiu contribuir a la promoció de l’autonomia i ciutadania plena de les persones d’orígens diversos, principalment dones i joves, a través de projectes de formació instrumental bàsica, inserció sociolaboral, activitats comunitàries i altres iniciatives la finalitat de les quals és la justícia social i la igualtat d’oportunitats.

L’objectiu de les accions que impulsem és contribuir a que totes les persones puguin exercir la ciutadania de ple dret. Al voltant d’aquestes es generen activitats i espais de trobada com xerrades relacionades amb temàtiques d’interès per les persones usuàries, tallers interculturals i de coneixement de l’entorn, acompanyament i formació, responent a les diferents necessitats i casos a través del treball en xarxa i la constant atenció i revisió del context social i polític.

Descripció de l’oferta:

  • Busquem persones voluntàries interessades en impartir classes de castellà a dones que volen millorar l’idioma. Els continguts que es treballaran en el curs són formació en llengua, tallers d’informàtica i activitats de coneixement de l’entorn i participació al barri.

Informació del perfil:

  • Persona amb interès i coneixements de llengua castellana i en col·laborar en activitats formatives i culturals. Persona dinàmica, flexible i creativa. Amb iniciativa i habilitats comunicatives. 

Disponibilitat:

  • L’horari de l’activitat és, dilluns, dimarts i dimecres de 10:30 a 13h i la disponibilitat mínima que proposem per la realització del voluntariat és d’un dia a la setmana (2,5 hores). 
  • Data inici del voluntariat: 02/10/2023
  • Data finalització del voluntariat:  20/12/2023

Per a més informació podeu contactar a l’adreça info@associaciohebe.org 

Skip to content