VOLUNTARIAT PER A IMPARTIR CLASSES DE CASTELLÀ I/O CATALÀ

YMCA

Correu de contacte d.gonzalez@ymca.es

Fins el 31/03/2024

YMCA som una organització no lucrativa, sense filiació política o confessional, dirigida per persones voluntàries, que persegueix millorar la societat a través del desenvolupament integral de la joventut, generant oportunitats, reduint-ne la vulnerabilitat i enfortint el seu entorn. Dia a dia, acompanyem el creixement de milers de nens, nenes i joves que s’esforcen cada dia per superar barreres que limiten els seus somnis. El nostre objectiu és potenciar al màxim les capacitats dels menors i acompanyar el desenvolupament integral dels joves, incidint sobre els factors crítics (com l’educació, l’habitatge o el temps d’oci) que poden vulnerar el dret a créixer i prosperar. Per això, actuem sobre elements fonamentals del seu entorn com són el benestar de les seves famílies, l’accés a l’ocupació i la cobertura de les necessitats bàsiques (alimentació, salut, lleure i temps lliure).

Busquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip de VOLUNTARIS/AS de YMCA per a impartir classes de nivell bàsic de castellà o català per a persones adultes en horaris de demà i/o tarda.

Busquem voluntaris i voluntàries:

  • Persones compromeses.
  • Capacitat i motivació per ensenyar.
  • Capacitat de comunicació.
  • Persona activa i amb ganes de participar del projecte.
  • Certificat negatiu d’antecedents de delictes sexuals amb menors.

Si estàs interessat/a a ser part del nostre equip, no dubtis a enviar-nos el teu currículum per a contactar amb tu i explicar-te més sobre el nostre projecte.

Skip to content