Projecte Vincles: acompanyament a persones sense llar

Obra Social Santa Lluïsa de Marillac

Fins el 31/03/2023

Vincles és un projecte que intenta acompanyar a persones vulnerables i en situació de sensellarisme. El projecte està compost per un espai on poden venir a pernoctar aquelles persones més vulnerables i un equip de voluntariat que surt al vespre a fer rutes per la ciutat de Barcelona. Dins el projecte hi ha tres perfils de voluntariat:

  • Voluntaris que surten en parelles cada nit pel centre de Barcelona amb l’objectiu de crear vincles emocionals amb aquelles persones més vulnerables i que pernocten al carrer (les rutes es poden realitzar en horari de matí i/o de tarda/nit, amb una periodicitat setmanal o quinzenal).
  • Voluntaris que acompanyen a les persones que dormen a l’espai i dinamitzen l’espai durant l’estona abans d’anar a dormir.
  • Voluntaris, acompanyats d’un/a integrador/a social, que es queden a l’espai durant la nit per si sorgeix alguna necessitat.

Busquem persones extravertides, afectuoses, flexibles, amb capacitat per treballar en equip… y, sobre tot, persones sense prejudicis ni estereotips sobre aquest col·lectiu.

Skip to content