PERSONES VOLUNTÀRIES PER DUR A TERME TASQUES D’INFERMERIA

CECAS (Centre Català de Solidaritat)

Correu de contacte joan.gil@cecasfundacio.cat

Fins el 26/12/2022

PERFIL DE VOLUNTARIAT QUE OFERIM:

Des del CECAS, fundació sense ànim de lucre que acompanya a persones que pateixen drogodependència en la seva rehabilitació i reinserció, necessitem una persona voluntària (o dues persones voluntàries) que realitzin dos tasques de suport a Infermeria pels usuaris que actualment reben tractament terapèutic al centre del carrer Banys Nous (Gòtic) de Barcelona:

  • La primera tasca es tracta dels controls d’orina. Això ho pot fer una persona sense coneixements tècnics. Aquesta tasca es realitza els dilluns i els dijous des del matí a la tarda. Caldrà concretar amb la persona voluntària l’horari que li vagi millor.
  • La segona tasca és l’organització dels fàrmacs. En aquest cas, la persona sí ha de disposar d’uns coneixements mínims en la matèria. L’horari es concretarà amb la persona voluntària.

PERFIL DE LA PERSONA VOLUNTÀRIA QUE CERQUEM:

Busquem una persona empàtica, pacient i si pot ser sensibilitzada en el món de l’exclusió social.
Es recorda que el voluntariat és un compromís social i una responsabilitat que mereix de confiança, amabilitat, alegria, capacitat d’empatia, assistència i puntualitat.

Al CECAS valorem molt el voluntariat, i per això li fem un seguiment i atenció. A part de la solidaritat, el voluntariat, és un altre dels pilars de l’entitat.

 

Skip to content