Parelles lingüístiques i/o grups de conversa

COMISSIÓ CATALANA D'AJUDA AL REFUGIAT

Correu de contacte dolors.cabanillas@ccar-cear.org

Fins el 31/07/2023

Busquem persones voluntàries per a fer parelles lingüístiques i grups de conversa amb persones migrades i refugiades que ja parlen l’idioma però que volen millorar la seva fluïdesa i conèixer també el llenguatge col·loquial.

Els grups de conversa neixen a partir de la unió de parelles lingüístiques,  formats per 2 o més persones voluntàries i de 5 a 7 persones que volen millorar el seu coneixement del nostre idioma. Es tracta de grups d’una gran diversitat  cultural on mitjançant les converses i les trobades aconseguim crear interactivitat, xarxa, i relacions horitzontals.

Aquest tipus de voluntariat  fomenta el sentiment de pertinença tant de les persones voluntàries com de les persones que volen millorar l’idioma i donant opció a fer un intercanvi de coneixement entre totes, que dona pas al canvi i a la transformació.

Si ets una persona que realment vols que el teu voluntariat sigui transformador, t’enriqueixi i enriqueixi a altres, amb capacitat d’escolta activa, assertiva, amb pensament lateral i obert, uneix-te al nostre equip!

Skip to content