OPORTUNITAT DE VOLUNTARIAT PER FORMADORES DE COSTURA

EQMON, associació pel Quart Mon

Correu de contacte formacio@eqmon.org

Fins el 13/03/2023

CERQUEM VOLUNTARIS PER FORMAR A PERSONES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT A L’OFICI DE COSTURA.

Si tens sensibilitat social i ganes d’ajudar als altres, i estàs en un moment personal i professional serè que et permeti dedicar regularment temps a cooperar en una causa social, EQMON, associació pel Quart Mon et pot oferir la possibilitat de un treball de voluntariat molt enriquidor amb impacte directe amb persones que viuen en situació de vulnerabilitat.

El projecte Formació pel quart món que es duu a terme a l’entitat, imparteix tallers formatius a persones que vulguin inserir-se al mercat laboral, en aquest cas al món tèxtil.

Necessitem persones amb un alt nivell en costura, ja siguis modista de professió, dissenyador de moda, o altres relacionats amb el món de la confecció. Cal també que siguis una persona ben organitzada, amb iniciativa i força autònoma. La capacitat de relació i empatia i el treball en equip son indispensables en el nostre entorn per fer la nostra tasca. Es valora també l’experiència en el voluntariat.

Les principals tasques de la persona formadora són:

  • Impartir 1 dia a la setmana classes de costura avançada a grups d’entre 4-6 persones.
  • Ensenyar a elaborar peces de roba, crear patrons, conèixer els diferents teixits, etc.
  • Coordinar-se amb el projecte tèxtil ALENADA en l’elaboració de les demandes i tasques relacionades.

La nostra seu és al “Eixample esquerre” de Barcelona. Acabem de fer tretze anys de història amb una trajectòria molt exitosa amb alt impacte positiu en més d’un miler de persones. Hi ha molt bon ambient de treball entre els professionals i els voluntaris. Per tots nosaltres col·laborar amb EQMON és una experiència humanament intensa i enriquidora amb experiències tangibles d’ajut als altres cada dia.

Si t’atrau la idea, contacta amb:
Andrea Egea, educadora d’EQMON, associació pel Quart Món
formacio@eqmon.org
693 704 919 – 931 305 995

Ves al contingut