Lleure i reforç escolar amb infants o adolescents – Casal dels Infants ASB

Casal dels Infants

Fins el 31/12/2022

Lleure i reforç escolar amb infants o adolescents – Casal dels Infants ASB

L’Associació Casal dels Infants per l’acció social als barris és una entitat sense ànim de lucre que des de fa més de 30 anys treballa per acompanyar a infants, joves i famílies en situació de desavantatge social per millorar la igualtat d’oportunitats. Desenvolupem projectes socioeducatius als barris de Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma, Badalona, Barcelona (Raval i Besòs) i Girona (Salt).

Descripció: Busquem persones voluntàries per col·laborar en un projecte educatiu amb infants de 3 a 12 anys i adolescents de 12 a 16 en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en donar suport en la dinamització d’activitats, tallers, sortides i alhora poder fer seguiment pel que fa a l’àmbit educatiu, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip. L’activitat es fa de dilluns a divendres de 16 a 20h o de 16.30 a 20.30h i la col·laboració mínima és d’una tarda a la setmana durant tres mesos.

Perfil del/la voluntari/a: Persones majors de 18 anys, amb motivació per acompanyar a infants i/o adolescents, dinàmiques, creatives, autònomes, amb capacitat per treballar en equip i amb capacitat per posar límits.

Contacte: Per apuntar-vos a la crida o bé rebre més informació podeu enviar un correu electrònic a voluntariat@casaldelsinfants.org o bé un WhatsApp al 682200911. També podeu entrar a la nostra pàgina web i apuntar-vos directament a una sessió informativa https://www.casaldelsinfants.org/voluntariat

Ves al contingut