L’ACOMPANYAMENT ESCOLAR NECESSITA UNA PERSONA VOLUNTÀRIA

Associació Casal Font d'en Fargues i Associació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues

Fins el 22/04/2024

Una de les companyes del projecte de l’acompanyament escolar de Font d’en Fargues – Carmel inicia un nou projecte vital i  necessitem a una persona que vulgui venir dilluns o dimecres de 17h a 18h per acompanyar a 2 infants de cicle superior en el seu procés d’aprenentatge i empoderament.
Actualment, en aquesta 3a edició del projecte, des del Casal Font d’en Fargues estem atenent 2 infants de cadascuna de les escoles Font d’en Fargas, Heura, Pit Roig, Torrent de Can Carbassa i Arc Iris. L’escola Àngels Garriga enguany no participa perquè no té cap infant de cicle superior que necessiti d’aquest acompanyament. I des del Casal de Barri la Barraca del Carmel s’estan fent al càrrec de l’acompanyament escolar d’alumnes de l’escola El Carmel.
Al Casal Font d’en Fargues som un equip de 5 persones acompanyants que ara passarà a ser de 4 i, per tant, si no aconseguim que ningú es vulgui sumar al projecte no podrem donar suport en el seu procés d’aprenentatge a 2 infants de l’Escola Torrent de Can Carbassa que ho necessiten.
Us necessitem perquè tots els infants dels barris del Carmel, la Font d’en Fargues i d’altres colindants que venen a aquests centres educatius públics puguin tenir un aprenentatge com cal!
Les persones interessades podeu trucar al 93 420 59 41 o enviar un correu a maria@casalfontdenfargues.cat
Siusplau, podeu difondre aquesta informació? Us adjuntem cartell per fer visible la crida.
Moltíssimes gràcies, el vostre suport és clau perquè tots els infants amb dificultats d’aprenentatge i pocs recursos tinguin igualtat d’oportunitats.

Ves al contingut