IAP Obre Convocatòria de Voluntariat Internacional a Colòmbia 2024-2025!

International Action for Peace

Correu de contacte educacioniap@gmail.com

Fins el 21/01/2024

Descobreix les oportunitats del voluntariat internacional a Colòmbia amb International Action for Peace, organització que  acompanya a organitzacions camperoles i defensores de drets humans. Convocatòria oberta del 12 de desembre de 2023 al 21 de gener de 2024.

Context

Després de set anys de la signatura de l’Acord de Pau entre les FARC-EP i l’Estat colombià que acabava amb una part del conflicte a Colòmbia de més de cinc dècades, la situació per a les defensores de drets humans no és fàcil. Malgrat els esforços del govern del Pacte Històric, la violència, les desigualtats econòmiques, l’abandonament estatal de les zones rurals, la persistència del conflicte armat, entre altres, són causes que encara continuen vigents, impedint la construcció d’una pau estable i real, basada en la justícia social i la reconciliació nacional.

Uneix-te al nostre equip a Colòmbia!

La defensa dels drets humans no és una tasca fàcil a Colòmbia; des de la signatura dels Acords de Pau entre les FARC-EP i l’Estat colombià més de 1.500 defensores de drets humans i més de 400 signants de pau han estat assassinades per la seva tasca de defensa de drets . IAP ofereix espais de protecció a través de l’acompanyament internacional a organitzacions defensores de drets humans compromeses amb la construcció de pau amb justícia social, lliure de violència i d’injustícies.

Busquem persones compromeses amb els nostres principis: solidaritat internacional, cultura de pau, feminisme, ecologisme i treball en xarxa, que desitgin fer tasques d’acompanyament internacional i observació de drets humans a Colòmbia.

Si estàs interessada, llegeix amb atenció les funcions, requisits i condicions de participació i emplena el formulari abans del 21 de gener de 2024.

Skip to content