ESPAI DE REFORÇ A L’ESTUDI DE JOVENT TUTELAT I EXTUTELAT

ASSOCIACIÓ PUNT DE REFERÈNCIA

Fins el 11/01/2023

Entitat:

Punt de Referència és una entitat catalana sense ànim de lucre creada l’any 1997 per oferir acompanyament i suport als nois i noies que surten dels centres de protecció de menors i han d’emprendre la seva vida adulta.  

Descripció de la demanda:

Cerquem persones voluntàries per a donar suport en un espai de reforç a l’estudi per un grup de joves, d’edats compreses d’entre 17 a 23 anys, que estan cursant estudis post- obligatoris (com ara: PFI, Grau Mitjà, Grau Superior, GES a l’Escola d’Adults). L’objectiu és acompanyar al jovent en les seves necessitats en relació a les seves tasques escolars (deures, treballs o exàmens) i reforçar aquelles matèries en què tinguin més dificultats.

Requisits:

Busquem persones voluntàries empàtiques, sociables, dinàmiques i comunicatives, d’entre 20 a 65 anys, preferiblement amb experiència com a docents i/o estudis relacionats amb el món de l’educació (pedagogia, educació social, integració social, monitor/a de lleure, etc.) i coneixement del sistema educatiu.

Disponibilitat personal

L’espai es durà a terme els dijous a la tarda. Es requereix disponibilitat a partir de les 16:45h fins a les 19:30h, i es demana un compromís trimestral.

L’espai de reforç a l’estudi es durà a terme a Punt de Referència, al carrer Sant Antoni Abat 10.

Data d’inici del voluntariat: 12/01/2023

Data límit d’inscripció a la demanda: 11/01/2023

Per a més informació podeu contactar amb l’entitat a voluntariat@puntdereferencia.org o bé al 93.329.74.27

Skip to content