Campanya “200 petjades”

AFEV BARCELONA

Correu de contacte claudia.castro@afev.org

Fins el 31/01/2023

Des d’AFEV ens falta voluntariat jove que vulgui acompanyar durant el curs un/a infant/adolescent en situació de dificultat i ens agradaria demanar-vos la vostra col·laboració en la mesura que sigui possible.

L’objectiu és trobar 200 persones voluntàries abans del 31 de gener perquè totes les nenes, adolescents i joves que han estat inscrites en els nostres projectes tinguin una mentora que les acompanyi. Per aconseguir-ho, hem creat la campanya “200 petjades”, amb la qual esperem trobar a 200 joves que vulguin deixar la seva petjada en la vida d’un/a nen/a, adolescent o jove en dificultats.

200 petjades contra les desigualtats educatives en infants, adolescents i joves. Acompanya un/a infant, adolescent o jove en dificultats.

Per què?

Ens trobem davant una situació difícil. Catalunya ha registrat aquest 2021 les pitjors dades de pobresa infantil (abans de les transferències socials) des que es tenen registres (41,7%).

A més, continuem tenint la segona taxa d’Abandonament Escolar Prematur més alta de la Unió Europea (14,8%), només per darrera de Romania.

Què? 200 petjades

La campanya “200 petjades” té com a objectiu trobar 200 persones voluntàries abans del 31 de gener que estiguin disposades a acompanyar un/a infant, adolescent o jove en dificultats una tarda a la setmana.

Com ajudar?

Aquest curs hem rebut més de 300 inscripcions d’infants, joves o adolescents. Mentre que la precarització del jovent fa que hi hagi menys joves que puguin fer voluntariat.

És per això que necessitem la vostra col.laboració! Si us plau, adheriu-vos i compartiu la nostra campanya!

 

 

 

Skip to content