Busquem mentors i mentores per al Programa de Mentoria amb persones refugiades. Inscriu-te!

Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat

Correu de contacte lidia.fernandez@ccar-cear.org

Fins el 08/05/2023

El Programa de Mentoria treballa per a l’assoliment de la plena autonomia de les persones vinculades a la Protecció Internacional, donant-les suport en els àmbits d’aprenentatge de la llengua, inserció laboral, ampliació de la seva xarxa social i la vinculació al territori on resideixen, durant un període de temps d’entre vuit a dotze mesos.

S’estima que la província de Barcelona ha rebut durant el 2022 més de 6.626 sol·licituds de protecció internacional, de les 9.518 que s’han rebut a tota Catalunya i, 1.053 sol·licituds de protecció temporal del global de les 1.263 al territori català.

Per continuar donant suport a aquestes persones, des del Programa de Mentoria ens calen més persones voluntàries per fer de mentors i mentores que acompanyin a una persona refugiada setmanalment durant 8 o 12 mesos. A continuació, pots consultar els requisits i inscriure’t com a mentor.

Ara, estem preparant dues noves formacions per a totes les persones que s’inscriguin:

La primera convocatòria del curs serà en format online, començarà el pròxim 24 d’abril a través de la plataforma Moodle, i anirà acompanyada de tres webinars que seran els dimecres dia 26 d’abril, 3 i 10 de maig, a la tarda. El curs online es donarà per finalitzat el divendres 12 de maig. Inscripcions tancades, per a més informació contacteu amb les organitzadores.

La segona convocatòria del curs, serà en format presencial, començarà el dimarts 9 de maig, i finalitzarà el dijous 18 de maig. Tindrà lloc a l’Espai Refugi (C/ Béjar, 36) i constarà de quatre sessions d’assistència obligatòria: dimarts 9, dijous 11, dimarts 16 i dijous 18 de maig de 18 a 20:30 h. Si hi ha qualsevol incidència o incompatibilitat concreta, poseu-vos en contacte amb les formadores.

Clica en el següent enllaç per formalitzar la teva inscripció: https://forms.gle/vaKnLKZV4pM2kWEX7.

Així doncs, comptem amb vosaltres?

Persona de contacte: lidia.fernandez@ccar-cear.org

Skip to content