Tutor/a educatiu/va caps de setmana – Llar infants amb discapacitat

ASSOCIACIÓ ASPASIM

Enviar CV a inesm@aspasim.com

Fins el 20/12/2023


SALARI: 18.500€ bruts anuals per jornada completa.

El contracte serà de 1/2 jornada, amb la categoria professional d’auxiliar tècnic educatiu pel IX conveni de Residències de Catalunya. És un contracte de substitució amb possibilitats posteriors d’incorporació a plantilla. Es treballen caps de setmana quinzenals (un sí, un no), en torn de dies i nits (quatre dies i quatre nits al mes aprox.). També es treballen la meitat de dies festius nacionals, locals i de lliure disposició del centre i algunes d’aquestes nits.
En períodes vacacionals es redistribueixen els torns de treball, en funció de les vacances escolars.

Tasques i responsabilitats:

  • Acompanyament dels infants i joves a la llar, ABVD i oci, coordinació amb la resta d’agents educatius, participació en la confecció, implantació i seguiment del projecte educatiu individual i del projecte de centre. També s’hauran d’emplenar els registres del servei, fer acompanyaments a visites mèdiques si és necessari, participar a les reunions interdiciplinars i de coordinació de la llar i realitzar tasques bàsiques a la dinàmica de qualsevol llar (compres, cuina, ordre,…).
Formació:
  • Atencio sociosanitària a persones depenents en institucions socials.
  • Atención a personas en situación de dependencia.
  • CFGS Integració social.
  • Grau Mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència.
Altres àrees d’expertesa formativa a valorar:
  • Es valorarà experiència als àmbits d’infància, educació, discapacitat o a l’àmbit sociosanitari. També es valoraran coneixements en llengua de signes, S.A.A.C.’s, Suport Conductual Positiu i carnet de conduir.
Ves al contingut