Tècnic/a primera acollida SAIER (bossa de suplències)

ASSOCIACIÓ BENESTAR I DESENVOLUPAMENT (ABD)

Fins el 30/08/2023


SALARI:

ABD Associació Benestar i desenvolupament és una ONG declarada d’Utilitat Pública, que té els seus orígens en la dècada dels vuitanta. Després d’anys treballant, continuem creient que totes les persones volem una societat que minimitzi o erradiqui les desigualtats i l’exclusió. Per això, continuem treballant per a aconseguir-ho.

Desenvolupem més de 50 serveis i programes que donen resposta a tots aquells processos que generen situacions de vulnerabilitat o d’exclusió social. Ens dediquem a l’atenció a les persones en les seves trajectòries vitals, prevenint situacions de fragilitat social i atenent les seves necessitats i les del seu entorn més pròxim.

Que busquem?

Estem buscant persones amb formació de Cicle Formatiu Superior, preferiblement INTEGRACIÓ SOCIAL o estudis similars, per formar part del servei d’acollida de la població migrant de Barcelona

Les persones triades formaran part de la bossa de suplències que s’encarrega de la recepció del servei, al realització de les entrevistes amb els usuaris i de ser les encarregades d’acompanyar i de la informació pertinents a les persones que ho sol·licitin.

Necessari coneixements de llengües extrangeres a més de domini de les llengües locals.

  • Jornada de 38.5hores/setmana.
  • Horari de dilluns a divendres.
  • Temporalitat: segons substitució.
  • Ubicació Barcelona ciutat.
Skip to content