Tècnic/a d’orientació adreçat a joves (Mataró) 

Fundació Intermedia

Fins el 29/02/2024


SALARI: 2.110,52€ bruts mensuals x 12 pagues.

La Fundació Intermedia i la Fundació Main organitzen un procés de selecció per a cobrir 1 vacant al municipi de Mataró com a tècnic/a d’orientació adreçat a joves.

Estem buscant persones amb experiència i/o competències per ocupar un lloc de treball orientat a les persones, amb autonomia en el desenvolupament de la seva feina, organitzades, responsables, compromeses amb el projecte, resolutives i amb iniciativa, orientades al treball en equip, creatives, amb capacitat d’adaptació i habilitats comunicatives, amb pensament analític i crític, amb un nivell alt de gestió de les emocions i acostumades al treball per objectius i planificació estratègica.

Busquem persones amb coneixements informàtics a nivell d’usuari avançat (GIA, Galileu, Excel, Word, Correu, navegació Web,…), català i castellà perfectament parlats i escrits a nivell alt.

Indispensable:

  • Titulació universitària de grau (o equivalents) i/o titulacions de Formació Professional.
  • Experiència mínima de 3 anys en la intervenció directa amb joves menors de 24 anys.

Jornada de treball de 38.5 hores setmanals, a raó de 5 matins i 2 tardes.

Tasques d’informació, orientació i acompanyament a la inserció i/o retorn al sistema educatiu reglat de joves d’entre 16 i 24 anys inscrits a la Garantia Juvenil. Atenció individual i grupal amb experiència en la dinamització de grups i en tècniques d’acció tutorial. Coneixement de tècniques didàctiques i de les principals tècniques de recerca de feina, així com del sistema educatiu actual. Necessitem una persona amb un gran coneixement de l’etapa evolutiva de l’adolescència i que estigui familiaritzada amb la gestió de dinàmiques vivencials, motivacionals i d’identificació, rescat i transferència competencial.

Metodologia d’orientació per competències i projecte vital.

Preferible experiència (o coneixement acreditat) de treball en projectes en els què el client hagi estat el SOC i el FSE.

Durada del contracte: Des de Març de 2024 a juliol de 2024 (prorrogable 2 anys més).

Enviar CV a.delhort@cnobcncostanord.cat (FINS EL 29/2/2024 MÀXIM).

Ves al contingut