Monitor/a Social Casal Obert Mataró – Jornada de tarda

Fundació Pere Tarrés

Respondre el formulari

Fins el 16/01/2024


SALARI: No especificat.

Ubicació Mataró (Espanya) / Vacants 1

Resum

Estàs estudiant o enfocat/da en altre projecte de matins i vols compaginar-ho amb un treball de tardes? Ets monitor/a i t’apassiona el món social? Vols acompanyar a infants en situació de vulnerabilitat social o risc lleu o moderat?

Aquesta oferta és per a tu!

Des de la Fundació Pere Tarrés volem que formis part d’un dels nostres Casals Oberts, situat a Mataró, per treballar conjuntament amb un grup de joves en situació de vulnerabilitat. Gràcies als professionals que t’acompanyaran en aquesta experiència, coneixeràs eines i maneres de fer que t’ajudaran a desenvolupar-te en el tercer sector.

Perquè t’interessa l’oferta?

Perqu’e podràs ajudar als i les joves a treballar hàbits d’estudi i acompanyant-los a l’assoliment de l’educació formal, però també, donar-los un suport que va més enllà a l’educatiu, un suport més emocional i personal. Sense oblidar-nos de la diversió a través del lleure educatiu.

Que oferim?

  • Jornada: 16h/setmanals.
  • Horari: de dilluns a dijous de 16.00h a 20.00h.
  • Tipus de contracte fix discontinu (de Setembre a Juny amb possibilitat de fer Casal d’Estiu).
  • Incorporació mitjants de gener.

Deixaràs passar aquesta oportunitat? A què estàs esperant? Inscriu-te!!

Requisits
Què et farà triomfar?

  • Tenir el títol de monitor/a de lleure i estar formant-te en algun cicle o grau de l’àmbit social. Haver-hi tractat amb infants i joves en situació vulnerable. Tenir ganes d’aprendre, de conèixer i d’engrescar-te.
  • *Important! Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals actualitzat.

 

Ves al contingut