Educador/a social – casa d’infants Carme Aymerich

Fundació Acció Social Infància (FASI)

Respondre el formulari

Fins el 31/07/2023


SALARI: 24.756 € bruts anuals per jornada completa (segons conveni acció social amb infància) + beneficis socials.

1 vacant temporal de llarga durada d’educador-a social de caps de setmana al 100% de la jornada a la Casa d’Infants Carme Aymerich

La Fundació Acció Social Infància (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d’impulsar, per mitjà de la intervenció familiar, projectes innovadors en l’atenció a la infància en risc.

Treballem perquè els infants que viuen en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en família. Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d’àmbit socioeducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar dels infants i joves.

Som més de 200 professionals de diferents especialitats de l’àmbit social treballant en més de 25 centres de treball a Catalunya. A FASI vetllem per la igualtat i fomentem la promoció interna, perquè el talent dels nostres col·laboradors i col·laboradores és el que ens fa donar un servei referent en el sector.

Si t’agrada el tracte amb les persones i vols formar part d’un projecte innovador al món social amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t’interessarà!

El servei “Casa d’infants” s’emmarca dins del programa de suport a les famílies amb infants i adolescents en situació de desemparament o en risc de caure-hi. Portem més de 10 anys amb aquest servei pioner en el sector social.

Com a educador/a social, t’encarregaràs de desenvolupar el pla d’intervenció familiar en l’entorn de la vida quotidiana.

Vols unir-te a nosaltres?

Si la resposta és sí, aquest és el teu projecte! Actualment, FASI completa l’equip de la casa d’infants Carme Aymerich (Barcelona) amb el/la educador/a social del torn de cap de setmana temporal, membre de l’equip educatiu, a jornada completa (38 hores setmanals). Busquem persones que vulguin emprendre un projecte reptador! Sense dubte tot el que podràs aprendre et farà créixer personal i professionalment.

Ets la persona ideal si…

 • Tens autocontrol, estabilitat emocional i tolerància a la frustració.
 • Ets capaç d’empatitzar amb les famílies i infants amb una gran sensibilitat interpersonal, orientant-te sempre cap a ells.
 • Ets flexible i t’adaptes a les diferents situacions, amb iniciativa.
 • T’agrada treballar en equip i cooperar.
 • A més a més, coneixes el sector social i la infància i els seus desafiaments.

Vols saber que més pots aconseguir amb aquesta oportunitat?

 • Tindràs un contracte temporal amb FASI, entitat referent en la innovació en projectes socials.
 • El teu horari serà: dissabte de 8:45 a 21:15h, diumenge de 9:15 a 21:45h i dilluns de 22.30 a 9.30h.Tindràs una reunió d’equip els dimarts de 9:30 a 11:30h.
 • Rebràs un salari en base a 24756 euros bruts anuals per jornada completa (segons conveni acció social amb infància) + beneficis socials.

  Alguns dels teus reptes seran… 

 • Desenvolupar la dinàmica diària de la vida quotidiana de manera integrada amb la resta de l’equip educatiu.
 • Observar la família, l’adolescent i/o l’infant de manera integral i recollir la informació en els formats corresponents.
 • Fomentar la integració, la convivència i un entorn acollidor de respecte i d’afecte, afavorint el sentiment de pertinença i un tracte igualitari en tot el grup.
 • Implicar, motivar i acompanyar la família en l’atenció i el seguiment del procés evolutiu de l’infant/adolescent, establint vincles afectius i de confiança, potenciant l’assumpció màxima de responsabilitat, facilitant la participació i col·laboració en el seu propi procés de creixement integral.
 • Participar en la planificació de l’aplicació pràctica de la intervenció educativa.
 • Participar en la redacció de tota la documentació tècnica que es genera des de la Casa d’infants, garantint la confidencialitat de tot el procés d’estada de la família a la Casa.

I quins requisits has de complir? A més a més de les ganes i la il·lusió…

 • Per aquesta posició necessitem que tinguis la titulació de diplomatura o grau en educació social.
 • Necessitem que tinguis un nivell C de la llengua catalana.
 • Es valorarà que tinguis coneixements d’intervenció familiar sistèmica i experiència amb infància i família.
 • Incorporació immediata

Entraràs en un equip jove, tècnic i molt motivat, que s’esforcen cada dia per donar el millor de si mateixos cap a les famílies, que són el nostre objectiu.

Inscriu-te a l’oferta i si encaixes amb el perfil que busquem, t’explicarem en una entrevista personal tots els detalls d’aquesta posició.

Skip to content