Docent – Cooperativa Cal Saber

Cal Saber SCCL

Fins el 08/10/2023


SALARI: No especificat.

Hola, us saludem des de Cal Saber SCCL, som una cooperativa petita, formada per tres docents i filòsofs i estem buscant unx professorx, prioritzant l’especialitat en matèries de ciències (Matemàtiques, física, etc. de nivell batxillerat científic), tot i que la nostra metodologia es basa en el desenvolupament d’estratègies d’aprenentatge amb qualsevol contingut.

Seria, d’entrada per substituir a la nostra companya, ja que està embarassada, d’octubre a febrer, l’horari de 16:00h-20:00h de dilluns a dijous i de 15:00h-18:00h els divendres; més endavant segons l’assumpció de responsabilitats dins la cooperativa s’afegirien algunes hores en línia i de treball en equip, a consensuar. Ho veiem com una oportunitat per fer créixer l’equip i poder engegar altres projectes en els quals fa temps estem treballant!

El perfil, algú proactiu, que tingui ganes d’implicar-se més enllà d’explicar continguts, en la nostra metodologia i aportar creativitat, l’interessi acompanyar adolescents i famílies del barri de Sant Gervasi-Gràcia i vegi el fet de cooperar amb nosaltres com una opció per anar transformant la comunitat.

Les persones interessades ens podeu de fer arribar el currículum i una breu presentació que expliqui la idoneïtat per cobrir la plaça convocada a l’adreça info.calsaber@gmail.com. Gràcies!

Skip to content