Director/a tècnic/a dels serveis d’atenció diürna

ASSOCIACIO ASPASIM

Fins el 30/06/2023


SALARI: Conveni col.lectiu de treball de Residències, centres de dia i llars residències millorat pel conveni d'Aspasim.

Aspasim som una Entitat sense ànim de lucre que vetllem per les persones amb discapacitat intel·lectual greu des de fa 85 anys. Les acompanyem en totes les etapes de la vida, des de l’escola, els tallers i les llars, vetllant per la seva felicitat, la inclusió a la Comunitat, en petits grups de convivència integrades als barris de la ciutat de Barcelona, amb activitats que promoguin les capacitats individuals i prioritzen el seu benestar emocional.

La figura responsable dels serveis d’Atenció Diürna és estratègica per la nostra Entitat, ja que l’assistència als Serveis d’Atenció Diürna acostuma a ser una etapa llarga a la vida de les persones i, per tant, un bon projecte pedagògic és bàsic per garantir la salut física, l’autodeterminació i el benestar de les persones que s’hi atenen.

Actualment, comptem amb quatre ubicacions de centres d’atenció diürna a la ciutat de Barcelona i un equip de 14 professionals excepcionals.

Volem incorporar una persona entusiasta, creativa, responsable i compromesa que lideri l’equip humà tot creant espais de creixement per tots. Tenim molt a fer.

Funcions:

  • Revisar, enriquir i seguir la programació individual d’atenció global ( PIAG)
  • Crear noves activitats i aliances amb altres entitats i Administracions Públiques.
  • Dirigir i coordinar l’equip humà d’atenció directa vetllant pel bon ambient, el creixement dels monitors/educadors i el bon funcionament del servei.
  • Formar part i representar els serveis d’atenció diürna, dins del Comitè directiu de l’Entitat així com dels Comitès de Qualitat i Riscos Laborals.
  • Gestió del pressupost del Servei Diürn.
  • Coordinació dels alumnes en pràctiques, suports i voluntaris vinculats al Servei.
  • Passació d’instruments psicomètrics, escales de mesura i enquestes.

FORMACIO ACREDITADA: Grau o llicenciatura en Psicologia/Pedagogia/Psicopedagogia. Informàtica a nivell d’usuari.

EXPERIENCIA PROFESSIONAL: mínim 3 anys en atenció a la discapacitat intelectual.

Skip to content