Dinamització de cuina comunitària

Federació d'Entitats Calàbria 66

Respondre el formulari

Fins el 15/09/2023


SALARI: Conveni del lleure (Grup professional III. Personal d’intervenció – Coordinador/a d’activitats)

La Federació d’Entitats Calàbria 66 inicia un procés de selecció per incorporar una nova figura laboral encarregada de la dinamització de la cuina comunitària del barri de Sant Antoni. Aquesta figura haurà de treballar amb el veïnat i el teixit associatiu del barri i en estreta col·laboració amb l’equip tècnic de la FEC66 i la Taula Comunitària de Sant Antoni, assumint les responsabilitats següents:

Facilitar i coordinar:

  • Adaptar la programació, l’espai i els horaris a les necessitats, inquietuds i interessos de les entitats, col·lectius i veïnat.
  • Garantir metodologies que facilitin la participació.
  • Fer de nexe entre els diferents agents del territori que participen del projecte.
  • Facilitar l’autogestió de les iniciatives que sorgeixen de les entitats, els serveis i la ciutadania no organitzada.
  • Dur a terme les tasques més rutinàries de seguiment i dinamització de la Comissió de cuina.

Impulsar:

  • Promoure activitats amb metodologia participativa per recollir interessos i necessitats.
  • Vehicular les necessitats i els interessos dels participants per a que esdevinguin activitats comunitàries.

Seguiment tècnic:

  • Seguiment de l’aplicació de la normativa de seguretat en l’ús dels aliments.
  • Recollir indicadors i informació per a l’avaluació, seguiment i memòria annual d’activitats.
  • Manteniment d’instal·lacions i coordinació amb la neteja i manteniment de l’espai.

Comunicació:

  • Dinamitzar tant les eines de comunicació externes (programa, cartelleria, xarxes socials) com internes (grups de telegram, watsapp, actes o altres).

Valorem imprescindible experiència i competències:

  • Estudis de Diplomatura, Llicenciatura o Grau en l’àmbit de les ciències socials, les ciències ambientals o equivalent.
  • 2 anys d’experiència demostrable en projectes de dinamització de l’àmbit comunitari.
  • Coneixements bàsics de cuina i alimentació.
  • Persona flexible, adaptable, amb iniciativa i proactivitat, habilitats de dinamització i capacitat de treball en equip.
  • Nivell C de Català i domini de l’idioma oral i escrit.
  • Domini del paquet office i Google drive.
  • Edició de continguts digitals per a xarxes socials (Instagram i altres).

Valorem molt positivament:

  • Formació en temes relacionats amb alimentació, la seguretat alimentària i la sostenibilitat
  • Coneixement del barri de Sant Antoni i el seu teixit associatiu.

Què oferim:

  • Incorporació prevista: 2 d’octubre de 2023
  • Jornada: 25 h/setmanal
  • Sou: segons Conveni del lleure (Grup professional III. Personal d’intervenció – Coordinador/a d’activitats).
Les entrevistes a les candidatures que s’ajustin més es realitzaran durant la segona quinzena de setembre.
Ves al contingut