Coordinador/a de restaurants
FORMACIÓ I TREBALL, FUNDACIÓ PRIVADA
Enviar CV a abelmonte@formacioitreball.org
Fins el 15/09/2023
SALARI: 20.000 € – 24.000 € bruts anuals.
1. DESCRIPCIÓ DEL LLOC
En dependència de la Cap de la Divisió Alimentària, el/la candidat/a s’incorporarà a l’equip i desenvoluparà les següents Funcions:
- Control horari de les persones treballadores a un itinerari d’inserció.
- Gestió de les altes, baixes i vacances del personal.
- Selecció de personal.
- Gestió dels conflictes entre els treballadors/es, com amb els propis clients.
- Control dels menús diaris.
- Control i supervisió dels magatzems i càmeres del diferents centres de treball.
- Control de qualitat del servei en general (personal i àpats)
- Supervisió de les comandes de material.
- Seguiment dels controls i normativa higiènic-sanitària.
2. REQUERIMENTS DEL LLOC
Titulació: Grau Superior d’Hosteleria. Valorable Grau universitari en Educació Social.
Experiència mínima: Experiència mínima de 3 anys realitzant funcions similars.
Competències:
- Dinamisme.
- Treball en equip.
- Gestió de conflictes.
- Flexibilitat.
- Habilitats comunicatives.
3. CONDICIONS DEL LLOC
Tipus de contracte: Indefinit
Jornada: 40h/setmana
Incorporació: Immediata