Coordinació Projecte La Meva Energia

ASSOCIACIÓ BENESTAR I DESENVOLUPAMENT (ABD)

Enviar CV a mplana@abd-ong.org

Fins el 29/02/2024


SALARI: 1.760€ bruts mensuals x 14 pagues.

Coordinació del projecte tecnològic dirigit a millorar l’atenció que proveeixen els serveis d’atenció a la pobresa energètica. Es treballarà amb fons internacionals i la tasca es realitzarà en col·laboració amb 4 entitats més de l’àmbit de l’energia, desenvolupament tecnològic (IA) i enginyeria computacional. L’aplicació es desenvoluparà a través d’un procés de co- creació entre els diferents agents involucrats, en el que s’inclouen fases de seguiment dels desenvolupadors, pilotatge, edició de guies d’ús, col·laboració en propostes de recomanacions polítiques i comunicació i difusió del projecte.
Paral·lelament es coordinarà un equip de professionals tècnics de l’àmbit de la investigació social i la intervenció que portaran a terme les diferents tasques planificades. La Coordinació inclou el seguiment tècnic, la redacció i revisió d’informes de seguiment i la supervisió pressupostària.

POSICIÓ A JORNADA COMPLETA (38,5H) De dilluns a divendres, matins + 2 tardes. Lloc de feina, Barcelona Diagonal.

Estudis mínims

  • Estudis en Ciències Socials i/o ambientals. Grau, qualificació o equivalent professional amb experiència en gestió de projectes.
  • Alt nivell de Català i Anglès (C1 equivalent)
  • Experiència de 2 anys en programes socials i ambientals.
  • Experiència d’1 any en projectes de desenvolupament tecnològic i motivació en la dimensió tecnològica de la transformació social.
  • Motivació per la igualtat social i el medi ambient.
Skip to content