Cap de cuina
FORMACIÓ I TREBALL, FUNDACIÓ PRIVADA
Enviar CV a abelmonte@formacioitreball.org
Fins el 27/02/2023
SALARI: 20.000 € bruts/anuals.
1. DESCRIPCIÓ DEL LLOC:
En dependència del/la Cap de Producció d’Hosteleria, la Fundació precisa incorporar un/una Cap de Cuina i desenvoluparà les següents funcions:
- Organització i operativa dels serveis de restaurant i càtering.
- Organitzar els Recursos Humans destinats al servei del restaurant i/o de la producció encarregada.
- Supervisar l´acabat dels plats, grau de cocció, temperatures, condimentació, etc.
- Realitzar encàrrecs d´avituallament per a la cuina.
- Control de qualitat i correcte emmagatzematge.
- Gestionar el control i la seguretat alimentària.
- Responsabilitzar-se de l´equipament, la seva neteja i manteniment.
2. REQUERIMENTS DEL LLOC
Titulació: Grau Mig o Superior d´Hosteleria
Experiència mínima: 10 anys com a Cap de Cuina
Formació complementària:
- Experiència en gestió d’equips.
- Temàtica social i sensibilitat social.
Competències:
- Flexibilitat.
- Treball en equip.
- Gestió d’equip i lideratge.
- Capacitat d’organització i planificació.
- Comunicació.
3. CONDICIONS DEL LLOC
- Tipus de contracte: Indefinit.
- Jornada: 40h/setmana.
- Horari: 9.00h a 17.00h de dilluns a divendres.
- Incorporació: Immediata.