Cap de cuina

FORMACIÓ I TREBALL, FUNDACIÓ PRIVADA

Fins el 27/02/2023


SALARI: 20.000 € bruts/anuals.

1. DESCRIPCIÓ DEL LLOC:

En dependència del/la Cap de Producció d’Hosteleria, la Fundació precisa incorporar un/una Cap de Cuina i desenvoluparà les següents funcions:

  • Organització i operativa dels serveis de restaurant i càtering.
  • Organitzar els Recursos Humans destinats al servei del restaurant i/o de la producció encarregada.
  • Supervisar l´acabat dels plats, grau de cocció, temperatures, condimentació, etc.
  • Realitzar encàrrecs d´avituallament per a la cuina.
  • Control de qualitat i correcte emmagatzematge.
  • Gestionar el control i la seguretat alimentària.
  • Responsabilitzar-se de l´equipament, la seva neteja i manteniment.

2. REQUERIMENTS DEL LLOC

Titulació: Grau Mig o Superior d´Hosteleria
Experiència mínima: 10 anys com a Cap de Cuina
Formació complementària:

  • Experiència en gestió d’equips.
  • Temàtica social i sensibilitat social.

Competències:

  • Flexibilitat.
  • Treball en equip.
  • Gestió d’equip i lideratge.
  • Capacitat d’organització i planificació.
  • Comunicació.

3. CONDICIONS DEL LLOC

  • Tipus de contracte: Indefinit.
  • Jornada: 40h/setmana.
  • Horari: 9.00h a 17.00h de dilluns a divendres.
  • Incorporació: Immediata.
Ves al contingut