Cap de Cuina
FORMACIÓ I TREBALL, FUNDACIÓ PRIVADA
Enviar CV a olga@formacioitreball.org
Fins el 11/03/2024
SALARI: De 18.000€ a 20.000€ bruts anuals.
1.DESCRIPCIÓ DEL LLOC
En dependència de la Responsable de la Divisió Alimentària, el/la candidat/a s’incorporarà a l’equip i desenvoluparà les següents Funcions:
- Planificació de l’oferta gastronòmica dels menús i dels serveis de càtering.
- Organització dels Recursos humans destinats al servei del restaurant o de la producció encarregada.
- Supervisió de l’acabat dels plats, graus de cocció, temperatures, condimentació, etc.
- Realització d’encàrrecs d’avituallament per a la cuina.
- Control de qualitat i correcte emmagatzematge.
- Gestionar el control i la seguretat alimentària.
- Responsabilitzar-se de l’equipament, la seva neteja i manteniment.
2.REQUERIMENTS DEL LLOC
Titulació: Grau Mig o Grau Superior d’Hosteleria
Experiència mínima: 5 anys d’experiència en la gestió d’equips de treball
Competències:
- Flexibilitat.
- Treball en equip.
- Gestió d’equip i lideratge.
- Capacitat d’organització i planificació.
- Comunicació.
3.CONDICIONS DEL LLOC
- Tipus de contracte: Indefinit.
- Jornada: 40 hores/setmana.
- Incorporació: Immediata.