Auxiliar tècnic educatiu – serveis residencials per a persones amb discapacitat intel.lectual

ASSOCIACIÓ ASPASIM

Enviar CV a nuriac@aspasim.com

Fins el 31/05/2024


SALARI: Segons les hores de feina de cada vacant. Xè Conveni col·lectiu de treball de Catalunya de residències, centres de dia i llars residències per a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual.

Cerquem persones per a cobrir diferents vacants, i en diferents horaris, alguns d’ells combinables entre si, en categoria d’Auxiliar Tècnic Educatiu per als nostres Serveis Residencials, totes son llars per a persones amb grans necessitats de suport, d’entre 6 i 10 places, en diversos barris de la ciutat de Barcelona.

Algunes vacants son estructurals, de caire indefinit, i algunes altres son substitucions o cobertura de vacances i periode d’estiu.

VACANT 1:  torn de NITS a llar de joves adults (zona Sants). Incorporació immediata, i fins 31 d’agost de 2024. 6 nits mensuals, ampliable fins a una jornada completa durant el mes d’agost. Contracte temporal.

VACANT 2: suport de matí a llar d’adults (zona Sants). Incorporació immediata. De dilluns a divendres laborables, de 7 a 9 am. Durant l’agost, s’aglutina la jornada en 5 o 6 dies en torn intensiu, i al setembre es retorna a l’horari habitual. Contracte indefinit.

VACANT 3: suport de matí a llar d’adolescents (zona Urquinaona). Incorporació el 25 de juny. De dilluns a divendres laborables, de 7 a 9 am. Durant l’agost, s’aglutina la jornada en 5 dies, i al setembre es retorna a l’horari habitual. Contracte indefinit.

VACANT 3: suport de matí a llar d’infància (zona Vila Olímpica). Incorporació immediata. De dilluns a divendres laborables, de 6 a 9 am. Contracte indefinit.

VACANT 4: suplències i cobertura de vacances en caps de setmana, festius i mes d’agost. Incorporació immediata. Horari intensiu, diverses dates a pactar, possibilitat de torns de dia i/o de nit.  Diverses jornades. (Jornada completa a l’agost).

Totes les vacants, amb possibilitat de continuïtat en borsa de suplències o en noves vacants que sorgeixin als equips a partir de setembre.

Tasques i responsabilitats:

  • Acompanyament de les persones a la llar, ABVD i oci, coordinació amb la resta d’agents educatius, participació en la confecció, implantació i seguiment del projecte educatiu individual i del projecte de centre. També s’hauran d’emplenar els registres del servei, fer acompanyaments a visites mèdiques si és necessari, participar a les reunions interdiciplinars i de coordinació de la llar i realitzar tasques bàsiques a la dinàmica de qualsevol llar (compres, cuina, ordre,…).
  • Treballem des de la planificació centrada en la persona, el suport conductual positiu,  la inclusió a la comunitat, el respecte i el foment de l’autonomia i l’autodeterminació.
Formació mínima:
  • Atencio sociosanitària a persones dependents en institucions socials.
  • Atenció a persones en situació de dependència.
  • CFGS Integració social.
  • CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència.
Altres àrees a valorar:
  • Es valorarà experiència als àmbits d’infància, educació, educació en el lleure, discapacitat o a l’àmbit sociosanitari. També es valoraran coneixements en llengua de signes, S.A.A.C.’s, Suport Conductual Positiu i carnet de conduir.

Les persones interessades, indiqueu al mail a quina (o quines) vacants opteu.

Skip to content