Obrim noves formacions sobre certificat digital i protecció de dades en diferents districtes de BCN

 2019-10-24

L’obtenció del certificat digital s'ha convertit en una qüestió imprescindible per a qualsevol entitat. Des de l'octubre del 2018 tots els tràmits amb les administracions s’han de realitzar a través d’aquesta eina de certificació electrònica. De fet, la propera convocatòria de les subvencions municipals també caldrà realitzar-la a través d’aquest sistema. Per tant, és important que totes les associacions puguin disposar d’aquest certificat el més aviat possible.

Per tal de facilitar-ho hem programat 4 formacions sobre què és el certificat digital i com obtenir-lo que es realitzaran en 4 districtes de la ciutat: Ciutat Vella, Eixample, Gràcia i Les Corts. Consulteu les dates per a cadascuna i accediu al formulari d’inscripció en el següent enllaç:

Certificat digital: Què, com i per què?

 

D’altra banda, la protecció de dades també és una altra de les qüestions recents que són importants i que totes les entitats han d’abordar. L’adequació a la norma de protecció de dades és una obligació si heu de gestionar dades de caràcter personal, com la base de dades de persones associades. Per tal de facilitar la feina a les associacions, oferim dues formacions gratuïtes en diferents districtes on s'hi exposarà com gestionar l’adaptació a la normativa actual. Més info i inscripcions en el següent enllaç:

Com fer l’adaptació al reglament europeu de protecció de dades?

 

Tant les formacions sobre certificat digital com les de protecció de dades són gratuïtes per a les entitats de Barcelona. No us quedeu sense plaça. Feu ja la inscripció!

Skip to content