Obrim els espais exteriors de TJ a escoles i caus i esplais per a les seves activitats educatives!

 2020-10-15

L'actual situació de crisi sanitària fa més necessari que mai disposar d'espais oberts per a la realització d'activitats a l'aire lliure. Els espais exteriors de Torre Jussana són una molt bona opció en aquest sentit i volem oferir-los gratuïtament a escoles i a entitats d'associacionisme educatiu (caus i esplais) per tal que puguin realitzar-hi activitats educatives.  

En aquest sentit, aquests espais exteriors (jardí de davant de l'edifici i patí de darrera) queden a disposició de les escoles i caus i esplais de tota la ciutat, sempre i quan:

– Les activitats es realitzin en els següents horaris: 

  • De dilluns a divendres, de 9 a 17 h, per a escoles. 
  • Dissabtes d'11 a 19 h per a caus i esplais. 

– Per tal de garantir que es respecta el percentatge d'aforament que pertoqui, caldrà sol·licitar l'espai amb una antelació de, com a mínim, una setmana abans. No s’acceptaran activitats per les quals no s'hagi sol·licitat l'espai. 

Per a més informació i reserves cal enviar un correu a tjussana@bcn.cat o be trucar al telf. 93 256 41 18 en els horaris d’atenció al públic (dl a dj de 10 h a 18 h i dv de 10 h a 15 h)

Cada entitat, dins els horaris previstos, haurà de vetllar pel bon ús de les instal·lacions.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Consell de la Joventut de Barcelona i del Districte d’Horta-Guinardó.

 

Skip to content