OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL FESTIVAL ACCIÓ CULTURA VIVA 2023

 2023-03-14

Des de Torre Jussana ja estem preparant la Festa de l’Associa’t 2023. Però fins que no tanquem la nostra proposta a finals d’abril, us animem a conèixer aquesta iniciativa de l’ICUB.

Teniu propostes artístiques connectades amb la música? Us agradaria tocar sobre un escenari de les festes de La Mercè? Afanyeu-vos, el termini per presentar els vostres projectes al Festival Acció Cultura Viva finalitza el pròxim 28 de març.

Què és Acció Cultura Viva?

És un festival musical impulsat per l’Ajuntament de Barcelona que promou processos artístics no convencionals. És un projecte que es gestiona de manera col·lectiva, assembleària i oberta, i que dona visibilitat a grups, cantautors/es, djs, però també a projectes artístics d’altres disciplines -dansa, circ, teatre- que tinguin connexió amb el llenguatge musical.

Qui es pot presentar?

Tots aquells artistes, col·lectius i grups que tinguin ganes de fer música i que presentin projectes emergents, transgressors respecte als models convencionals de la indústria cultural i representatius de la diversitat de la nostra ciutat.

Què s’ofereix?

  • 350,00 € per a cadascun dels projectes escollits + 150,00 € (*) per a cada integrant (artistes i tècnics imprescindibles de llum i so).
  • El caixet màxim és de 1.550 € (*) per projecte.
  • Contractació laboral (sempre que se sol·liciti).
  • Despeses específiques per a l’adaptació del projecte (despeses de producció).
  • Desplaçaments i allotjament (en cas de tenir l’origen a més de 100 km de Barcelona). A negociar en cas de desplaçaments fora de l’Estat. 
  • A més a més, l’organització disposa d’un backline de so mínim per a les propostes que ho requereixin.

Com podeu fer la inscripció?

Només cal que ompliu aquest formulari, on haureu d’especificar les vostres dades de contacte i fitxa artística, amb quin format us voleu presentar (concert, taller, performance, activitat musical diversa o DJ Set), i enllaços a àudios i/o vídeos.

Criteris de selecció

La comissió de Programació del festival, juntament amb un jurat independent, analitzarà totes les propostes rebudes i en farà la selecció, un cop finalitzat el període d’inscripcions.


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content