Oberta la convocatòria de subvencions per a activitats i serveis de districte i de ciutat

 1995-01-01

Tota la informació d’aquestes subvencions dirigides a entitats sense ànim de lucre, així com els diferents formularis, estan disponibles en aquest enllaç. El termini per a presentar sol·licituds es tancarà el proper 1 de març.

Les sol·licituds es poden presentar presencialment als punts indicats a les bases o per internet, a través del Portal de Tràmits si disposeu de certificat digital de signatura electrònica (Podeu consultar aquesta guia d’assessorament de Torre Jussana sobre el certificat digital)

Aquests ajuts econòmics tenen per objectius:

  • subvencionar activitats d’interès públic o social que tinguin com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat.
  • promoure l’associacionisme que potencia serveis d’interès general per a la col·lectivitat, fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació.
  • afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat.
    possibilitar el creixement cultural de la ciutat.
  • promoure un desenvolupament més sostenible de la ciutat.
    millorar la convivència i el civisme de la ciutadania.

Les places per les dues sessions informatives que s’han obert des de Torre Jussana ja estan exhaurides. Tot i això, s’han previst altres xerrades informatives per districtes i per joventut. Podeu consultar-ne les dates i horaris en aquest enllaç.

Podeu consultar el document guia de les sessions en el següent enllaç.

Per a dubtes o consultes, contacteu amb Torre Jussana (932 564 118, tjussana@bcn.cat)

Skip to content