Obert el termini per sol·licitar paradeta per Sant Jordi en espais lliures de la ciutat

 2020-02-14

S'acosta Sant Jordi, un dia bonic i especial com n'hi ha pocs, durant el qual moltes entitats aprofiten per obtenir uns ingressos propis posant una paradeta de roses o llibres al carrer. 

Si teniu en ment fer-ho, us informem que l'Ajuntament ja ha obert el termini per presentar les sol·licituds d'instal·lació de parada per Sant Jordi, en aquest cas en espais lliures de la ciutat. Aquesta sol·licitud cal fer-la de manera telemàtica, amb certificat digital. El termini per fer-ho es tancarà a les 15 h del proper 2 d'abril. 

Recordem que el termini per sol·licitar paradetes en espais representatius es va tancar el passat 28/2. 

Sol·licitud de permís d'ocupació de la via pública amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2020

Enguany la sol·licitud de parada de roses o llibres en els espais lliures és 100% en línia: podeu seleccionar en temps real les ubicacions disponibles, aconseguir el permís de manera immediata i estalviar-vos desplaçaments innecessaris.

Com a novetat, a banda de poder fer la tramitació amb el certificat electrònic de l'entitat que expedeix la FNMT, també es pot fer servir fer servir el certificat idCAT Mòbil un sistema d'identificació personal (per tant ho haureu de fer amb el IdCat del representant legal de l'entitat) que es pot aconseguir amb el document d’identitat i del número de la targeta sanitària, a través del web idCAT Mòbil sense necessitat de desplaçar-se.

Recordem, també, que la venda de productes és una activitat econòmica i que, per tant, cal complir amb les obligacions fiscals que comporta. Per a més informació sobre fiscalitat associativa podeu contactar amb TJ (tjussana@bcn.cat, 93 256 41 18) o consultar les publicacions sobre economia i fiscalitat que hem editat. 

Ves al contingut