Obert el termini de sol·licitud de les Subvencions de la Diputació de Barcelona a favor d’entitats sense finalitat de lucre 2024

 2024-03-06

Realitzeu projectes relacionats amb les cures, la interculturalitat, els drets bàsics… entre d’altres? Si és així, aquesta informació us pot interessar!

La Diputació de Barcelona ha obert, un any més, la convocatòria de Subvencions a favor d’entitats sense finalitat de lucre 2024. Podeu consultar tots els detalls sobre aquests ajuts (programes, requisits, termini, quantia, despeses subvencionables, criteris de valoració…) fent clic en aquest enllaç. A continuació, us en fem un resum!

Qui ho pot demanar?

Principalment, poden presentar-s’hi entitats sense ànim de lucre constituïdes que tinguin seu social o delegació permanent a la província de Barcelona.

Quins projectes s’hi poden presentar?

En aquesta convocatòria es financen projectes relacionats amb els següents programes:

  1. Cures en la comunitat.
  2. Drets bàsics i persones en situació de vulnerabilitat i/o risc social.
  3. Cicle de vida.
  4. Convivència i Diversitat.

Si voleu conèixer en detall les característiques de cada programa i els àmbits i línies d’acció que s’han establert, cal consultar les Bases i la Convocatòria.

Referent al pressupost del projecte, cal tenir en compte que es subvenciona com a màxim el 50% del cost total del projecte. I recordeu que només es pot presentar un únic projecte en un dels programes.

Com i quan sol·licitar la subvenció?

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és del 6 de març a l’11 d’abril de 2024 (ambdós inclosos).

Podeu consultar i descarregar-vos la documentació i el formulari de sol·licitud en el següent enllaç. 

Pel que fa a la presentació de la sol·licitud,  s’ha de fer obligatòriament de forma telemàtica a través del tràmit específic habilitat a la Seu electrònica de la Diputació de Barcelona.

IMPORTANT

Per a realitzar la sol·licitud de forma telemàtica, és necessari disposar d’alguns dels certificats digitals autoritzats: el certificat de representant de persona jurídica, l’IdCAT, l’IdCAT Mòbil, el DNI electrònic… Si no sabeu com obtenir-los, us recomanem consultar l’Especial web TJ sobre Certificat digital..

I si teniu dubtes, on podeu adreçar-vos? 

Des de la Diputació de Barcelona, s’ha elaborat un recull de les Preguntes més freqüents en aquesta pàgina i també en aquesta hi consten els correus de contacte en cas de tenir dubtes concrets sobre aquestes subvencions. 
Per estar al dia de la resta d’opcions de finançament, us animem a consultar el nostre taulell. També continuarem informant sobre totes les novetats a través de tjussana.cat, de les nostres xarxes i del TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!).


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content