Obert el termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions 2019 de l’Ajuntament de BCN

 2018-12-27

El termini de presentació de sol·licituds per a l'edició 2019 de les subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l'Ajuntament de Barcelona ja s'ha obert! Els projectes es podran presentar fins el 24 de gener del 2019.

Al web de l'Ajuntament ja s'hi ha publicat la convocatòria i els formularis de sol·licitud, així com diversos documents informatius. Un any més des de Torre Jussana hem publicat un especial sobre la convocatòria que recull la informació més important, els enllaços a la documentació i respostes a les preguntes més freqüents. Si teniu dubtes us animem a consultar-lo.

Especial TJ sobre les Subvencions 2019 de l'Ajuntament de BCN

D'altra banda, també acollirem una de les sessions informatives previstes. Serà el dimarts 8 de gener, a les 17:30 h. Està oberta a totes les associacions de la ciutat, especialment a aquelles que presentin projectes sobre les línies I (Democràcia activa i participació ciutadana) i J (Acció comunitària i associacionisme). Per inscriure-s'hi cal enviar un correu a un dels següents dos correus electrònics: participacio@bcn.cat o associacionisme@bcn.cat. Consulteu la resta de sessions informatives que es realitzaran a l'espai amb la documentació de la convocatòria.

 

Principals novetats de la convocatòria 2019

Les principals novetats de la convocatòria d'enguany són les següents:

  • Cal emplenar i presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (http://www.bcn.cat/tramits).
  • S’ha creat un nou àmbit temàtic per a projectes de Ciutat: "Cultura-Educació”.
  • Com cada any, hi ha programes nous i programes que s’han modificat en diferents àmbits temàtics. Consulteu-los al llibret de la convocatòria.
  • Hi ha un nou criteri d'avaluació general de l'Impacte (Districte i Ciutat): Beneficis ambientals (ambientalització d’esdeveniments, economia circular, etc.) i socials (contractació sostenible, etc.) del projecte.

Un any més Torre Jussana serà el punt d'informació per a les entitats de la ciutat. Feu-nos arribar les vostres consultes! (932 564 118, tjussana@bcn.cat). 

Skip to content