Obert el període per proposar activitats a l’Associa’t a la Festa de La Mercè

 2016-05-03

Durant les properes Festes de la Mercè, les associacions tindran una cita amb la ciutadania a través de l’Associa’t a la Festa, que es realitzarà a la Plaça Catalunya els dies 24 i 25 de setembre, prenent el relleu de les anteriors Mostres d’Associacions. La Mercè és un marc d’activitats lúdiques i festives que convida a la ciutadania a sortir al carrer per participar-hi i gaudir-les. És, doncs, una gran oportunitat per a donar visibilitat a les activitats del moviment associatiu de la ciutat.

L’Associa’t a la Festa serà un punt de trobada per al teixit associatiu de la ciutat i d’aquest amb la ciutadania. El principal canvi respecte les anteriors mostres d’associacions serà el fet que les activitats de les entitats seran l’eix central de la proposta. L’objectiu, en darrer terme, és fer visible l’enorme vitalitat de les associacions de la ciutat a través d’un ventall ampli i divers d’activitats, organitzades per les pròpies entitats. Es tracta, doncs, d’aprofitar les sinergies festives de la Festa Major per fer arribar la riquesa i la pluralitat de la vida associativa barcelonina al major nombre possible de persones.

Qualsevol associació de la ciutat pot proposar activitats per a realitzar en el marc de l’Associa’t a la Festa. Per fer-ho, cal omplir prèviament el formulari disponible a www.mostrabcn.cat. El termini per fer-ho es tancarà el proper 22 de maig de 2016. En aquesta pàgina web també s’hi pot trobar informació més detallada sobre els criteris de participació.

Animem a totes les associacions a proposar les seves activitats en el marc de l’Associa’t a la Festa.  Per a qualsevol dubte podeu contactar amb la organització de la Mostra a través del correu electrònic mostra_associacions@bcn.cat o dels telèfons 932 564 566 i 932 564 118.

 

Reunió informativa a Torre Jussana

El proper dimecres 4 de maig, a les 18:30 h, es realitzarà a Torre Jussana una reunió informativa per a totes les associacions interessades en proposar activitats. L’aforament és limitat i, per tant, cal que formalitzeu la inscripció a la reunió a través del següent formulari.

 

En què us pot ajudar TJ?

TJ és un punt d'informació per a tots aquells dubtes relacionats amb les activitats que es realitzaran durant l'Associa't a la Festa (932 564 118, tjussana@bcn.cat) Per a aquelles entitats que omplin el formulari de sol·licitud sense saber encara quina activitat realitzaran, des de TJ se'ls oferirà assessorament en la definició de l'activitat.

Skip to content