Obert el període de sol·licitud de les subvencions de districte i de ciutat 2013

 1995-01-01

Ja ha estat publicada la convocatòria de subvencions per a la realització d’activitats de districte i de ciutat per a l’any 2013. Les bases, els formularis per a la presentació de sol·licituds i les indicacions per a complimentar-los ja estan disponibles en el següent enllaç:

Recursos de suport:

El termini de presentació de sol·licituds es tancarà el proper 27 de febrer. Entre les principals novetats en la convocatòria d’enguany destaca la creació de dues noves modalitats pensades per donar suport a la realització d’activitats organitzatives i al comerç de proximitat i la promoció econòmica.

Per tal de resoldre dubtes relacionats amb aquesta convocatòria podeu adreçar-vos a TJ (932 564 118, tjussana@bcn.cat). En cas de no disposar de la informació necessària per poder respondre a la vostra consulta us derivarem a la persona de referència segons la tipologia dels programes als quals us presenteu.

Enguany es destinen a aquesta convocatòria 11,4 milions d’euros, un 2,5% més que l’any passat, per tal de garantir la tasca de foment de la cohesió social que es realitza des del teixit associatiu.

Skip to content